lettergrootte

Vrijwilliger worden

Wil jij iets voor een ander of je buurt betekenen? Wij denken graag met je mee bij het vinden van een leuke en passende vrijwilligersfunctie. Je kunt zelf op zoek gaan of we helpen je erbij. Ook voor andere vragen over vrijwilligerswerk kun je bij ons terecht.

Er zijn verschillende manieren om leuk en passend vrijwilligerswerk te vinden:

1.           Online vrijwilligersvacaturebank
Je kunt kijken in de Vrijwilligersvacaturebank van Indebuurt033.
Hier kun je doorheen bladeren of met behulp van de filters een leuke en passende vacature vinden. Daarnaast kun je gebruik maken van de zoekfunctie, door zelf een specifiek zoekwoord in te vullen.

2.           Telefonisch
Op dinsdagochtend en vrijdagochtend kun je telefonisch contact opnemen met ons team Vrijwilligersbemiddeling via telefoonnummer 033 – 204 86 77. Je kunt dan al je vragen stellen over de vacatures, de vacaturebank of vrijwilligerswerk doen.

3.           Informatiewinkel – Spreekuur Ontmoeten en Vrijwilligerswerk
Weet je nog niet zo goed wat bij je past, wil je hulp bij de digitale vacaturebank of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Kom dan naar het spreekuur Ontmoeten en Vrijwilligerswerk in een van onze Informatiewinkels voor een gesprek over de mogelijkheden. Dit spreekuur is ook bedoeld voor vragen over ontmoetingsactiviteiten of invulling van je vrije tijd.

Elke Informatiewinkel biedt een spreekuur Ontmoeten en Vrijwilligerswerk aan. De informatiewinkels zijn maandag t/m donderdag van 9-13 uur open. Neem vooraf even telefonisch contact op met de Informatiewinkel om een afspraak te maken voor het spreekuur.
Locaties en openingstijdens van de Informatiewinkels vind je hier.Vrijwilliger vinden

Als je individuele ondersteuning door een vrijwilliger zoekt voor jezelf of een naaste, dan kun je contact opnemen met een van onze informatiewinkels. Je kan bellen, mailen of binnenlopen en dan helpen ze je verder. De contactgegevens en openingstijden vind je hier.

Als je als organisatie of bewonersinitiatief gebruik wil maken van de vrijwilligersvacaturebank klik dan hier.