lettergrootte

Ontmoeting voor ouders

Ouders ontmoeten ouders

Praat met andere ouders over je ervaringen

Kinderen opvoeden leer je door het te doen. Soms gaat het gemakkelijk en soms ook niet. Het is heel gewoon dat je soms onzeker bent en vragen hebt. Of dat je je zorgen maakt. Dan kan het fijn zijn om ervaringen van andere ouders te horen. Daarom organiseert Indebuurt033 bijeenkomsten voor ouders.

Wat voor bijeenkomsten organiseren we?

Je kunt naar ontmoetingsochtenden komen of naar speelochtenden. Bij de speelochtenden mogen je kinderen natuurlijk mee.

Soms houden we ook bijeenkomsten over een bepaald thema. Bijvoorbeeld over slaapproblemen, kinderen en mobiele telefoons, afspraken maken over zakgeld. En nog veel meer.

Waar vind je een bijeenkomst?

De bijeenkomsten zijn op allerlei plekken. Bijvoorbeeld in Buurthuiskamers, een mamacafé, bij een speelplaats (Buitenkast), of in een school. Er is vast een bijeenkomst bij jou in de buurt. Kijk op Samenindebuurt033.nl. Of kom eens praten bij een van de Informatiewinkels van Indebuurt033.

Zelf een bijeenkomst organiseren?

Heb je zelf een idee voor een bijeenkomst met andere ouders? Organiseer er dan zelf één. Je kunt de mogelijkheden met ons bespreken. Is er geld nodig om iets te organiseren? Dan kun je misschien een subsidie van de gemeente krijgen. Kom bij ons langs in een van de Informatiewinkels of neem contact op met de buurtnetwerker in jouw wijk. We denken graag met je mee. Of kijk alvast eens op onze website onder: Ondersteuning bewonersinitiatief.