lettergrootte

Weekendtref

Als je vaak in het weekend alleen bent


Ontmoet andere inwoners van Amersfoort bij Weekendtref

Een heel weekend alleen zijn, is voor de meeste mensen niet fijn. Maar als je een psychiatrische ziekte hebt, of hebt gehad, dan ben je misschien best vaak alleen. Daarom is er een plek waar je anderen kunt ontmoeten: Weekendtref. Samen iets doen, koffie drinken en op zaterdag ook samen eten.

Samen zijn in het weekend
Je kunt bij ons terecht om anderen te ontmoeten. Praten met elkaar over jullie ervaringen. Of iets gezelligs doen. Een spelletje doen, wandelen of een uitstapje maken. Er zijn vrijwilligers om je te helpen. Ze begeleiden de activiteiten, regelen de koffie/thee en koken het eten. Veel vrijwilligers doen zelf ook mee met Weekendtref.

Kom eens langs!
Bij Weekendtref kan je gewoon eens binnenlopen. Kom even kennismaken. We drinken graag (gratis) een kopje koffie of thee met je, lekker met een koekje of wat fruit. Wil je een keer op zaterdag met ons mee-eten? Bel dan even van tevoren. Je kunt bellen vanaf 13.30 uur. Het telefoonnummer is 06 2021 5111.

Wat kost het?
Om naar Weekendtref te komen hoef je niets te betalen. Het is gratis. Wil je iets extra’s eten of drinken? Of meedoen aan een uitstapje? Dan betaal je een klein bedrag.

Een maaltijd of een uitstapje: € 3,50
Een zakje chips: € 0,50
Een blikje frisdrank: € 0,70
Een tosti: € 1,00

Wie organiseert Weekendtref?
Indebuurt033 organiseert Weekendtref. De gemeente Amersfoort geeft hiervoor subsidie. Wil je meer weten? Neem dan contact op Selma Griep via 06 2021 5111. Je kunt ook kijken op de website van Weekendtref.

.