lettergrootte

Join us

Maak vrienden bij Join us!

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join us helpt hierbij, ook in Amersfoort! Om de week ontmoeten jongeren elkaar op een leuke plek in Amersfoort. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Join us in Amersfoort

Join us is er voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar die zich alleen voelt en zin heeft om daar verandering in te brengen. Bij Join us ben je van harte welkom!

  • Join us Amersfoort 14-20 jaar komt om de week op dinsdag samen van 19.00 uur tot 21.00 uur.
    Locatie: Jongerenontmoetingsplek Op Dreef, Zeldertsedreef 3A. (vanaf 25 juni as.)
  • Join us Amersfoort 20-25 jaar komt om de week op dinsdag samen van 19.00 uur tot 21.00 uur.
    Locatie: Jongerenontmoetingsplek Op Dreef, Zeldertsedreef 3A. (vanaf 25 juni as.)

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

Ik kom erbij!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join us zal je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Ik wil me aanmelden!