lettergrootte

Kom werken bij onze organisatie!

Vacatures

Stafmedewerker Sociaal Domein – Opgroeien en Opvoeden
(32 uur – Amersfoort)

Heb je relevante ervaring rondom opvoeden, opgroeien en jeugd? Ben jij ondernemend en in staat om strategie, uitvoering en het inhoudelijke proces aan elkaar te verbinden? Vind je kwaliteit belangrijk en kun je goed schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zijn namelijk per 1 januari 2024 bij Indebuurt033 op zoek naar een Stafmedewerker Sociaal Domein Opvoeden en opgroeien!

Als stafmedewerker maak je onderdeel uit van een team stafmedewerkers en ben je actief betrokken bij het 2 wekelijkse overleg tussen staf- en managementteam.  Je beweegt je tussen managementteam en uitvoerende vakgroepen, zoals preventiewerkers jeugd en jongerenwerk. Je voert overleg met partners in de stad en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de regionale en lokale ontwikkelingen binnen het sociaal domein. 

Meer weten over deze functie en/of solliciteren? Klik dan hier (let op: de sollicitatieprocedure loopt via B&A, één van de organisaties die samen Indebuurt033 vormen)

Vrijwilliger worden?

Wil jij je inzetten als vrijwilliger, bij Indebuurt033 of bij een andere organisatie in Amersfoort? Lees meer over vrijwilligerswerk bij Indebuurt033 of ga direct naar de vrijwilligersvacaturebank.