lettergrootte

Kom werken bij onze organisatie!

Vacatures

Communicatiemedewerker (Amersfoort – 28 uur)

Ben jij maatschappelijk bewogen en wil jij je graag inzetten voor het welzijnswerk in Amersfoort? Als communicatiemedewerker bij Indebuurt033 heb je een gevarieerd takenpakket. Je creëert actief content en beheert een diversiteit aan communicatiekanalen- en middelen. Van website, social media, advertenties tot flyers en digitale nieuwsbrieven. Je staat stevig in je schoenen en weet met de juiste toon verschillende doelgroepen aan te spreken. Je steekt graag je handen uit de mouwen en kunt collega’s inspireren en meenemen in de kracht én het belang van goede communicatie. Je werkt nauw samen met je communicatiecollega’s én vele andere collega’s. Je neemt regie over je werk en kunt goed zelfstandig organiseren en plannen. Ben jij het creatieve communicatietalent dat wij zoeken? Reageer dan snel!

Ga naar de vacature (let op: de sollicitatieprocedure verloopt via B&A)

Stages

Bij Indebuurt033 hebben we een aantal stageplekken op verschillende afdelingen voor het schooljaar 2024/2025

Wil je stage lopen bij Indebuurt033, stuur dan een motivatie waarom je stage bij ons wil lopen en een CV met wat je tot nu toe gedaan hebt en welke opleiding je doet naar info@indebuurt033.nl Geef daarbij aan van wanneer tot wanneer je stage moet lopen, hoeveel uur per week, welke dagen en hoeveel uur in totaal.

Of reageer rechtstreeks op de stagevacature als die je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet.

Stagiair Coach&Cootje of BeBuddies

In februari en september zoeken wij stagiaires die als een maatje aan de slag willen. Dat kan binnen twee verschillende maatjesprojecten voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Als maatje ga je uit van de kwaliteiten van het kind en helpt deze te versterken. Je geeft het kind echte 1 op 1 aandacht en helpt het kind maar doet ook leuke dingen zoals: partijtje voetballen, winkelen, spelletje spelen, stukje fietsen etc. Nieuwsgierig?

Klik hier voor de vacatures

Stagiair Buurtnetwerker

Bij Indebuurt033 bieden we ruimte voor een stage als Buurtnetwerker. Heb jij een gezonde dosis humor, daadkracht en geduld? Lijkt het jou heerlijk om in de wijk te werken en daarnaast te leren van een fijne diverse club collega’s? Lees dan hieronder verder.

Bekijk hier de vacature

Vrijwilliger worden?

Wil jij je inzetten als vrijwilliger, bij Indebuurt033 of bij een andere organisatie in Amersfoort? Lees meer over vrijwilligerswerk bij Indebuurt033 of ga direct naar de vrijwilligersvacaturebank.