lettergrootte

Kom werken bij onze organisatie!

Vacatures

Teammanager (32 – 36 uur – Amersfoort)

Voor onze organisatie zoeken wij een Teammanager. Werken in het sociaal domein voor een grote stad als Amersfoort brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Samen met vele collega’s en vrijwilligers zetten we ons bij Indebuurt033 in voor de inwoners van Amersfoort en de opgave die we in het sociaal domein te vervullen hebben.

Deze rol van Teammanager mag jij zelf kleur geven. Ben jij bijvoorbeeld mensgericht, of heb je meer oog voor processen, ben jij een ervaren verandermanager, sta jij voor kwaliteit of heb je een politieke antenne voor landelijke ontwikkelingen? Al deze ‘kleuren’ zijn waardevol voor ons team en zijn benieuwd welke jij kan toevoegen aan ons pallet.

Daarnaast werk je als Teammanager in een team van ongeveer 35 collega’s met alles wat daarbij komt kijken. Dat kan verzuimbegeleiding zijn, aanjagen teamontwikkeling, leren grenzen aangeven of inhoudelijk sparren op casuïstiek.

Heb jij interesse in deze mooie functie? Via onderstaande link krijg je meer informatie over de functie en kun je direct solliciteren. (let op: de sollicitatieprocedure verloopt via Beweging 3.0)

Bekijk hier de vacature

Sociaal Werker in de buurt (32 uur – Amersfoort)

Bij Indebuurt033 zoeken we een sociaal werker met humor, daadkracht en geduld die goed zelfstandig kan werken. Als sociaal werker sta je midden in de wijk. Jij weet precies wat er speelt en hierbij heb je ook feeling voor de verschillende doelgroepen die hier leven. Je bent je continu bezig met het bouwen van bruggen in jouw buurt. Jij legt nieuwe verbindingen en vertaalt deze naar initiatieven samen met de bewoners en andere organisaties. In jouw werk zorg je ervoor dat de zelfredzaamheid van de bewoners groter wordt en hiermee lever jij als sociaal werker een stevige bijdrage aan de sociale basisinfrastructuur van Amersfoort.

Bekijk hier de vacature (let op: de sollicitatieprocedure verloopt via Beweging 3.0)

Buurtnetwerker (28 uur – Amersfoort)

Ben jij een netwerker in hart en nieren? Heb jij een passie voor mensen? Maak jij makkelijk contact met verschillende organisaties en doelgroepen in de samenleving en vind je het leuk om de straat op te gaan? Weet jij anderen aan elkaar en organisaties te verbinden? Wil jij een bijdrage leveren aan een stevige sociale basis infrastructuur in Amersfoort? Lees dan onderstaande vacature.

Bekijk hier de vacature (let op: de sollicitatieprocedure loopt via B&A)

Vrijwilliger worden?

Wil jij je inzetten als vrijwilliger, bij Indebuurt033 of bij een andere organisatie in Amersfoort? Lees meer over vrijwilligerswerk bij Indebuurt033 of ga direct naar de vrijwilligersvacaturebank.