lettergrootte

Kom werken bij onze organisatie!

Vacatures

Coördinator Informatiewinkel (Amersfoort – 28 uur)

Als coördinator van de Informatiewinkel in de wijk Liendert ben je iemand die toegankelijk en zichtbaar is in de winkel. Jij bent het baken van rust in de Informatiewinkel en jij kan als coördinator Informatiewinkel dan ook jouw team stabiliteit en continuïteit bieden. Iedere dag sta jij stipt om 08.30 uur klaar om de vrijwilligers te ontvangen. Daarnaast ben je aanwezig bij voor- en nabesprekingen met professionals en vrijwilligers.

Doordat jij als coördinator meewerkt in de Informatiewinkel, signaleer je de juiste ontwikkelingen, knelpunten en kansen en weet je deze om te zetten in verdere verbetering van de dienstverlening. Het is belangrijk dat je een goed netwerk opbouwt in de wijk en samenwerkt met collega’s van Indebuurt033 en andere organisaties.

Interesse in deze functie? Solliciteer dan via deze link (let op: de sollicitatieprocedure verloopt via Beweging 3.0)

Beheerder Wijkcentrum Groene Stee (Amersfoort – 32 uur)

Indebuurt033 is op zoek naar een beheerder voor wijkcentrum de Groene Stee in de wijk Liendert, in Amersfoort, per 8 april 2024. Als beheerder in de rol van sociaal beheerder ben je de spin in ’t web bij de Groene Stee. De Groene Stee is een wijkcentrum dat al sinds 1979 in Liendert is gevestigd. Het is een bruisend wijkcentrum, waar veel bewoners elkaar ontmoeten en deelnemen aan diverse activiteiten, van meer bewegen voor ouderen tot taallessen. Ook Indebuurt033 is er gevestigd met een Informatiewinkel en biedt daar hulp en ondersteuning aan inwoners van Liendert, Rustenburg, Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier. Daarnaast maken ook veel andere organisaties gebruik van de Groene Stee.
Binnen het wijkcentrum zijn er veel vrijwilligers betrokken bij de verschillende activiteiten. Voor hen ben jij het gezicht van het wijkcentrum en je ondersteunt hen waar nodig.

Ben jij een geboren organisatietalent en bereid om de Groene stee verder uit te bouwen tot dé activiteiten- en ontmoetingsplek in de wijk? Lees dan verder via onderstaande link en reageer!

Ga naar de vacature
(let op: de sollicitatieprocedure verloopt via MEE, één van de organisaties binnen Indebuurt033)

Sociaal Verbinder Soesterkwartier (20 uur – Amersfoort)

Het Soesterkwartier in Amersfoort is een wijk met een eigen karakter. Er gebeuren veel mooie dingen in de wijk. Maar er zijn ook zorgen. Inwoners van het Soesterkwartier, professionals en de gemeente zijn samen gekomen tot een uitvoeringsagenda Vitale Wijk Soesterkwartier, gebaseerd op het Wijkperspectief Soesterkwartier. De inzet van een tijdelijk sociaal verbinder is één van deze projecten. Doel van deze tijdelijke inzet is het werken aan prettige buurten, fijn contact tussen buren en het dichten van een sociale kloof tussen groepen inwoners.

Als sociaal verbinder investeer je in het aanhalen en verbeteren van de samenwerking tussen professionals en andere initiatiefnemers in de wijk. Je bent onderdeel van gebiedsteam Zuid van Indebuurt033. Als sociaal verbinder sta je dagelijks in contact met bewoners en andere professionals in de wijk om de samenwerking verder te verstevigen. Samen met partijen zet je activiteiten, sleutelfiguren in o.a. om te voorkomen dat bepaalde situaties complexer worden.

Het betreft een opdracht voor 2 jaar die eindigt op 31 december 2025.

Wil jij je samen met collega’s, partners in de stad en inwoners inzetten voor de veerkrachtige wijk Soesterkwartier? Heb je een sterk analytisch vermogen en een kritische blik? Weet je partijen en inwoners te verbinden en in hun kracht te zetten?

Lees dan snel verder en reageer
(let op: de sollicitatieprocedure verloopt via MEE, één van de organisaties binnen Indebuurt033)

Stages

Stagiair Coach&Cootje of BeBuddies

In februari en september zoeken wij stagiaires die als een maatje aan de slag willen. Dat kan binnen twee verschillende maatjesprojecten voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Als maatje ga je uit van de kwaliteiten van het kind en helpt deze te versterken. Je geeft het kind echte 1 op 1 aandacht en helpt het kind maar doet ook leuke dingen zoals: partijtje voetballen, winkelen, spelletje spelen, stukje fietsen etc. Nieuwsgierig? Klik hier voor de vacatures.

Vrijwilliger worden?

Wil jij je inzetten als vrijwilliger, bij Indebuurt033 of bij een andere organisatie in Amersfoort? Lees meer over vrijwilligerswerk bij Indebuurt033 of ga direct naar de vrijwilligersvacaturebank.