lettergrootte

Wij staan voor je klaar!

Een gesprek met een mantelzorgcoördinator

Onze mantelzorgcoördinatoren Heleen Vonk en Sytske Stoop denken met je mee. Je kunt bij ons terecht voor advies of een goed gesprek. We brengen je in contact met andere mantelzorgers en met hulporganisaties. Heb je tijdelijk hulp nodig bij de mantelzorg die jij geeft? Dan zoeken we daar een vrijwilliger voor.

We organiseren ook trainingen en ontmoetingsgroepen. En soms een bijeenkomst over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over het levenstestament. Op Samenindebuurt033.nl vind je alle mogelijkheden bij elkaar.

Wil je meer weten?
Volg de mantelzorgcoördinatoren en nieuws op het gebied van Mantelzorg op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt langskomen bij onze Informatiewinkels of mailen naar mantelzorgers@indebuurt033.nl


Handige websites en apps
Op internet vind je veel nuttige informatie voor mantelzorgers. Waar begin je? Hier alvast wat handige tips:
• Kijk op Mantelzorg.nl. Daar vind je een overzicht van handige gratis apps. Er staat ook veel informatie over geldzaken en over landelijke regelingen te vinden. Je kunt er ook verhalen lezen over de ervaringen van andere mantelzorgers.
Regelhulp is een website van de overheid. Heb je zorg en ondersteuning nodig? Zoek dan op deze website op waar je moet zijn en hoe je het regelt.