lettergrootte

@ease Amersfoort

Blijf niet rondlopen met je zorgen, maar praat erover.

@ease is er voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Zit jij ergens mee? Praten helpt! Weet dat we er voor je zijn. Voor als je van je af wilt praten, je verhaal wilt delen en een luisterend oor nodig hebt. Dit kan allemaal anoniem.

Heb je te maken met stress, eenzaamheid, depressie? Ben je onzeker, is het thuis niet fijn voor je, of is er iets anders aan de hand? Dan kan het fijn zijn om je verhaal of gevoelens met iemand te delen. Iemand die je niet kent, waar geen verplichtingen zijn en bij wie het veilig(er) voelt om te praten.

Die eerste stap zetten is vaak lastig. Dat begrijpen we heel goed. Daarom is het zo fijn dat je bij ons anoniem je verhaal kunt doen en dat je verhaal veilig is bij ons. We werken met (jonge) vrijwilligers die speciaal zijn getraind om andere jongeren een luisterend oor te kunnen bieden. Is meer hulp of ondersteuning nodig, dan is er ook een professional aanwezig die jou verder kan helpen.

Locatie

@ease is dit jaar gestart in Amersfoort en heeft vanaf september ook een eigen plek waar je binnen kunt komen lopen. Nu kun je ons ook al bereiken, via de chat, waar onze mensen voor je klaarstaan. De chat is anoniem, zonder afspraak en gratis.

Chat met ons

De chat is iedere werkdag geopend van 15.30 tot 18.00 uur. Op woensdag zijn we tot 20.30 uur bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten.
De chat is bereikbaar via www.ease.nl. We zijn ook te vinden op Instagram en TikTok.

Direct hulp nodig?

Als je op dit moment in gevaar bent, bel dan meteen 112 voor hulp.
Zie je het leven niet meer zitten en heb jij suïcidale gedachten? Dan kun je bij @ease terecht tijdens onze openingstijden. Je kunt ook dag en nacht bellen met 113 of chatten via www.113.nl. Ook dit is anoniem en gratis.

@ease wordt in Amersfoort uitgevoerd door Indebuurt033, in opdracht van Gemeente Amersfoort.