lettergrootte

Jongerenwerk op school

Ga met een jongerenwerker in gesprek

Een schakel tussen onderwijs en welzijn

Is er bij jou op school al een jongerenwerker aanwezig? We werken er hard aan op diverse middelbare scholen in Amersfoort een jongerenwerker op vaste tijden aanwezig te laten zijn. Onze focus? Welzijn. Wij vormen een schakel tussen het onderwijs en het welzijn van jongeren op school, maar ook daarbuiten!

Zit je als jongere slecht in je vel? Ben je prikkelbaar? Heb je zorgen? Dan is de jongerenwerker dé persoon om eens mee in gesprek te gaan. Ook als je gewoon een luisterend oor nodig hebt staat de jongerenwerker voor je klaar! Als onderwijsorganisatie kun je jongerenwerk benaderen, wanneer er vragen of zorgen zijn die buiten de onderwijstaak en eigen kennis liggen. Gedraagt of uit een jongere zich opeens anders of heeft hij ineens ontzettend mooie kleding en spullen? Neem contact met ons op.

De jongerenwerker wordt een vast gezicht op school en kunnen met jou praten en meedenken over jouw zorgen. Loop gerust eens langs, geen onderwerp is te gek! We kunnen een onderwerp ook bespreekbaar maken in een hele groep, bijvoorbeeld als het gaat over onderwerpen als mentale gezondheid, identiteit of onrust in de klas.