lettergrootte

Aanmelden Organisaties Vrijwilligersvacaturebank

Op zoek naar vrijwilligers?

Maak gebruik van de mogelijkheden van de vacaturebank!

Mag je organisatie vacatures plaatsen in de vacaturebank?

Of je de vrijwilligersvacaturebank kunt gebruiken, hangt af van de taken die de vrijwilliger gaat doen. Vanuit de Rijksoverheid gelden een aantal voorwaarden voor vrijwilligerswerk en die hanteren wij ook:

  1. Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang. Waar moet je dan aan denken: bijvoorbeeld goede doelen, musea of (sport)verenigingen.
  2. Je organisatie is een stichting, een vereniging of een non-profit organisatie met een maatschappelijke doelstelling. De organisatie heeft niet het doel om winst te maken.
  3. Het vrijwilligerswerk komt niet in de plaats van een betaalde baan.

Voldoet je organisatie aan deze voorwaarden? Dan kun je je aanmelden bij de vacaturebank. Vul het formulier in onderaan dit scherm. Als we je aanmelding hebben verwerkt, mailen we je inloggegevens.


Tips voor een succesvolle vacaturetekst
Potentiële vrijwilligers hebben veel vacatures om uit te kiezen, hoe zorg je ervoor dat ze op die van jou reageren? En hoe stel je je vacature zo op dat je ook de vrijwilliger krijgt die je nodig hebt? Deze 10 tips voor het opstellen van vacatureteksten kunnen je daarbij helpen.


AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERSVACATUREBANK

Handig om te weten:

  • Bij vragen met een * ben je verplicht om een antwoord in te vullen.
  • Voor sommige vragen moet je misschien informatie opzoeken. Zorg dat je de informatie hebt als je het formulier gaat invullen. Zo kun je je aanmelding in één keer compleet maken. Je kunt het formulier niet tussentijds opslaan.