lettergrootte

Informatiebijeenkomst Administratieve en Financiële hulp

In deze bijeenkomst vertellen organisaties welke hulp zij inwoners bieden op administratief en financieel gebied.

De bijeenkomst is op

  • 30 januari
    19:30-21:30

Kom je in je vrijwilligerswerk inwoners tegen die meer of andere ondersteuning nodig hebben dan jij kan bieden? In Amersfoort zijn veel organisaties actief die inwoners verder kunnen helpen, op praktisch gebied, met financiële of juridische zaken of met problemen in de gezondheid of het welbevinden. In een reeks Informatiebijeenkomsten, aangeboden via de VrijwilligersAcademie van Indebuurt033 word je wegwijs gemaakt in het Sociaal Domein.

Op maandag 30 januari 2023 kun je kennismaken met een aantal organisaties die inwoners financiële en administratieve hulp biedt. Dat zijn: Humanitas Thuisadministratie, Schuldhulpmaatje, Stadsring51 en Indebuurt033. Het belooft een informatieve en interactieve avond te worden waarbij naast presentaties over de dienstverlening ook gelegenheid zal zijn om je vragen te stellen. Want je staat er in Amersfoort niet alleen voor!

 

Aanmelden

Meld je aan voor deze informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar va@indebuurt033.nl, of klik op de knop ‘E-mail sturen’ hieronder.
Vermeld in je aanmelding:

  • De titel en datum van de informatiebijeenkomst
  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Welk vrijwilligerswerk je doet

 

E-mail sturen