lettergrootte

Informatiebijeenkomst Sociaal Domein door Indebuurt033

Kom je in je vrijwilligerswerk inwoners tegen die meer of andere ondersteuning nodig hebben dan jij kan bieden? En wil je graag weten waar deze inwoners verder geholpen kunnen worden? Kom dan naar deze interactieve informatiebijeenkomst en wordt wegwijs gemaakt in het Sociaal Domein.

De bijeenkomst is op

  • 23 mei
    19:30-21:30

In deze bijeenkomst gaan we actief aan de slag om elkaar en de hulporganisaties in de stad beter te leren kennen. In Amersfoort zijn veel vrijwilligers actief die samen voor een fijne en leefbare stad zorgen. Soms kom je in je vrijwilligerswerk ook zaken tegen die je niet alleen kan oplossen. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. In Amersfoort zijn veel organisaties actief die inwoners verder kunnen helpen, op praktisch gebied, met financiële of juridische zaken of met problemen in de gezondheid of het welbevinden.

Indebuurt033 maakt je graag wegwijs en in deze bijeenkomst vertellen we wat wij bieden en bij welke andere hulporganisaties inwoners kunnen aankloppen met hun vraag. Want wij zijn er ook voor jou, zodat jij je vrijwilligerswerk met plezier kan blijven uitoefenen. En we horen natuurlijk graag over jouw vrijwilligerswerk en wat jij of jouw organisatie voor anderen kan bieden.

In de bijeenkomst komen de volgende zaken aan de orde:

  • Een kijkje in een van de Informatiewinkels van Indebuurt033
  • Via een leuke interactieve quiz testen we je kennis van Indebuurt033 en de hulporganisaties in de stad.
  • We laten enkele hulpmiddelen zien waarmee je snel je weg vindt in het Sociaal Domein
  • Aan de hand van praktijkvoorbeelden bekijken we samen waar de grenzen liggen van je vrijwilligerswerk

De komende tijd zullen meer informatiebijeenkomsten van andere organisaties in het Sociaal Domein volgen, hou onze website en nieuwsbrief in de gaten!

 

Aanmelden

Meld je aan voor deze informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar VA@indebuurt033.nl. Vermeld daarin:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Welk vrijwilligerswerk je doet

 

E-mail sturen