lettergrootte

Webinar Wet en Regelgeving

Snel inzicht in wet- en regelgeving voor vrijwilligersorganisaties

Het webinar is op

  • 14 juni
    van 9:00-10:00 uur

Snel inzicht krijgen in wet- en regelgeving voor stichtingen en verenigingen? Dat kan met deze kennisboostsessie die ervoor zorgt dat je snel weer kunt doen waar je hart echt voor klopt.

Vrijwilligers en bestuurders van stichtingen en verenigingen richten zich bij voorkeur op hun kerntaken, maar hebben ook verplichtingen en verantwoordelijkheden. Denk aan het voldoen aan veiligheidseisen, privacyregels en wetgeving zoals de WBTR (wet bestuur toezicht rechtspersonen) en UBO (Ultimate Beneficial Owner). Met deze kennisboostsessie heb je snel inzicht in deze onderwerpen!

Na de kennisboostsessie wet- en regelgeving, verzorgd door Adam van Bergeijk, weten deelnemers wat hen te doen staat, op welke manier zij kunnen voldoen een wet- en regelgeving en hebben zij informatie ontvangen om later nog eens door te lezen. Deelnemers van deze webinar praten mee, stellen vragen en delen ervaringen vanuit het rijk geschakeerde vrijwilligerswerk.

Aanmelden

Voor deze training is het belangrijk dat je je aanmeldt via de aanmeldknop op de website van het NOV. De knop is pas zichtbaar als je bent ingelogd. Om in te loggen maak je eerst een gratis account aan.

Account aanmaken NOV:

Inloggen of aanmelden voor Platform Vrijwillige Inzet – NOV – Platform Vrijwillige Inzet

Website NOV:

Snel inzicht in wet- en regelgeving voor vrijwilligersorganisaties | NOV – Platform Vrijwillige Inzet

Deelname aan de webinar is gratis. Door op de knop ‘ik ben erbij’ te klikken kun je je aanmelden (na te zijn ingelogd).

Uiterlijk 1 dag voor de sessie ontvang je de deelnamelink in MS Teams per e-mail. Laat ons het weten als je vragen hebt via p.zeverboom@nov.nl.