lettergrootte

Vrijwilliger aan huis

Een maatjesproject voor volwassenen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven.

Is het dagelijks leven voor jou ingewikkeld? Heb je moeite met drukte om je heen, of gaan dingen voor jou te snel? En heb je geen familie of vrienden die je kunnen helpen? Dan is het fijn als je van iemand wat hulp en persoonlijke aandacht krijgt.

De vrijwilliger komt elke week bij je thuis, ongeveer een jaar lang. Diegene kan je helpen in je dagelijks leven. Met een klusje in huis, door samen een spelletje te spelen of iets te bakken. Naar een park gaan of op een terras samen iets drinken is ook mogelijk. We luisteren als je wilt praten. Ook helpen we je om mensen te zoeken waar je vaker mee af zou kunnen spreken. We spreken samen af wat jij fijn vindt en hoe de vrijwilliger kan helen. We schrijven dit allemaal op, zodat je het kan nalezen.

Voor wie is de Vrijwilliger aan huis?
Vrijwilliger aan Huis is voor mensen met

  • een licht verstandelijke beperking.
  • een psychische aandoening.
  • hersenletsel dat niet aangeboren is.
  • gevoelens van grote eenzaamheid.

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een Vrijwilliger aan Huis vul je dit formulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om te kijken of er een passende vrijwilliger te vinden is.

Meer informatie

Loop eens binnen bij een Informatiewinkel of bel 033 204 86 77. Je kunt ook een mail sturen naar maatjesprojecten@indebuurt033.nl.