lettergrootte

Winteractiviteiten in Amersfoort

De wintermaanden zijn aangebroken. Voor sommigen voelt dit als donkere maanden, maar als het aan ons ligt niet! Wij weten dat er in Amersfoort genoeg initiatiefnemers zijn die gezellige ontmoetingsactiviteiten organiseren in de komende maanden, zodat iedereen wel ergens kan aansluiten en gezelligheid en warmte kan ervaren in de winterperiode, bijvoorbeeld rond de feestdagen.

Organiseer jij al een leuke ontmoetingsactiviteit, die ook in de winter plaatsvindt, zoals een Warme Kamer? Of heb jij andere ideeën voor een speciale winteractiviteit? In beide gevallen mag jouw activiteit niet ontbreken in de speciale agenda met winteractiviteiten op Samenindebuurt033.

Doe je ook mee? Plaats je activiteit op Samenindebuurt033!

Heb jij een leuk idee voor een (winterse) ontmoetingsactiviteit? Of organiseer je al activiteiten, die ook in december, januari en februari plaatsvinden? Op Samenindebuurt033 kun je jouw winteractiviteit plaatsen, zodat deze in het winterse overzicht terechtkomt. Op die manier kan iedere inwoner heel eenvoudig zien waar leuke activiteiten worden georganiseerd, in de stad, of in de eigen wijk.

Hoe plaats je een activiteit, of hoe pas je een bestaande activiteit aan?

  • Ga naar www.samenindebuurt033.nl
  • In de menubalk bovenaan zie je de lichtblauwe knop ‘winteractiviteiten’. Klik hierop.
  • Om een activiteit toe te voegen, klik je op de knop ‘toevoegen’, in de rechterkantlijn.
    • Staat jouw organisatie nog niet op Samenindebuurt033? Voeg dit dan eerst toe bij Organisaties.
  • Heb jij al een activiteit in de agenda staan? Hier kun je eenvoudig een winteractiviteit van maken.

Open hier de instructie. Daar lees je precies wat je moet doen.

Heb je meer hulp nodig bij het aanmaken van een (winter)activiteit of het aanpassen van een bestaande activiteit? Stuur een mailtje naar samen@indebuurt033.nl.

Warme Kamers

Heb jij je aangesloten of wil je graag aansluiten bij Warme Kamers, het initiatief van het Leger des Heils en bied jij een Warme Kamer waar inwoners uit Amersfoort wat warmte en gezelligheid kunnen vinden in de koude wintermaanden? Plaats deze Warme Kamer dan ook als activiteit op Samenindebuurt033 en selecteer hierbij de kenmerken ‘Winteractiviteit’ en ‘Ontmoeting’.
Je kunt hiervoor de speciale instructie gebruiken.

Nog meer inspiratie nodig voor een gezellige winteractiviteit?

Er is van alles te organiseren, denk aan een winterse wandeling door de wijk, een koffie-inloop, een kerstbrunch of -diner, een knutselactiviteit, of iets anders gezelligs. Je kunt voor ideeën ook gerust overleggen met de buurtnetwerker in jouw wijk, die je kan ondersteunen bij het opzetten van een activiteit. Vind hier de buurtnetwerker in jouw wijk

Alvast succes en veel plezier gewenst!

Team Indebuurt033