lettergrootte

Indebuurt033 buurtnetwerker Jelle lanceert podcast

In de gloednieuwe podcast “Buurtnetwerker Jelle, de podcast” gaat buurtnetwerker Jelle in gesprek met bewoners en professionals uit de Amersfoortse wijken Kruiskamp, Koppel en Binnenstad. Dit is de eerste van een serie podcasts waarin onze buurtnetwerker Jelle spreekt met mensen die iets betekenen voor de wijk of stad. In deze eerste aflevering gaat Jelle het gesprek aan met jongerenwerker Ibrahim El Khalki.

Persoonlijk gesprek
In de 25-minuten durende podcast vertelt Ibrahim op persoonlijke wijze over zijn binding met Amersfoort. Hij deelt de waarde en impact van het jongerenwerk in zijn wijk en legt uit hoe je gemakkelijk in contact kunt komen met het jongerenwerk. Leuk om te luisteren als je uit Kruiskamp, Koppel of de Binnenstad komt, maar ook voor andere inwoners uit Amersfoort! Jelle de Boer: “Ik wil mensen en organisaties die zich inzetten voor anderen in de wijk en stad een platform te bieden om meer te vertellen over wat ze doen en waarom ze dat doen. De mensen die ik ontmoet geven mij persoonlijk heel veel inspiratie en energie en ik vind het fantastisch om die verhalen breder te delen en verbindingen te realiseren.”

Podcast luisteren
Podcast “Buurtnetwerker Jelle, de podcast” is beschikbaar op drie verschillende kanalen van Indebuurt033:

Buurtnetwerkers: aanspreekpunt voor buurtbewoners uit Amersfoort
Als buurtnetwerker van Indebuurt033 is Jelle de Boer het aanspreekpunt voor buurtbewoners in de wijken Kruiskamp, Koppel en Binnenstad. In totaal zijn er tien buurtnetwerkers in Amersfoort actief.
Meer informatie en contactgegevens van de buurtnetwerkers in Amersfoort zijn te vinden op deze website.