lettergrootte

Coach & Cootje

Een coaching- en maatjesproject voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud

Wij zijn er voor kinderen die extra ondersteuning en/of persoonlijke aandacht kunnen gebruiken en dit vanuit hun directe omgeving niet kunnen krijgen. Bij Coach&Cootje wordt het kind gekoppeld aan een vrijwillige coach/maatje die wekelijks afspreekt met het kind.

Samen leuke activiteiten ondernemen

De coach is iemand aan wie het kind zijn of haar verhaal kwijt kan. Het kind kan laagdrempelige coaching en ondersteuning krijgen. Bijvoorbeeld bij de overstap van de basisschool naar voortgezet onderwijs, of bij het verbeteren van contact met leeftijdsgenoten. Ook kan samen worden gewerkt aan vergroten van zelfvertrouwen en kan het kind uiteindelijk meedoen aan een leuke activiteit in de buurt. De coach en het kind ondernemen regelmatig leuke activiteiten samen, zoals spelletjes spelen, koken en bakken, buitenactiviteiten, naar de bibliotheek of gaan ze samen een dagje uit.

Mocht je een kind kennen voor wie dit een passend aanbod zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Zoek je een maatje?

Voor het aanvragen van een maatje voor Coach&Cootje vul je dit formulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om te kijken of er een passende vrijwilliger te vinden is.

Meer informatie

Loop eens binnen bij een Informatiewinkel of bel 033 204 86 77. Je kunt ook een mail sturen naar maatjesprojecten@indebuurt033.nl.