lettergrootte

Workshop De eerste 1000 dagen

Leer in deze workshop meer over de eerste 1000 dagen, van zwangerschap tot het tweede jaar van het kind.

De workshop wordt gehouden op:

  • 06 oktober
    19:00-21:00 uur

Gelijk goed beginnen!

De eerste 1000 dagen van het ontstaan van een kind tot en met het tweede jaar is een cruciale periode voor de ontwikkeling en het verdere leven. Juist in deze periode wil Home-Start jonge ouders ondersteunen met een luisterend oor en praktische hulp. Houd jij van baby’s en heb je 2 a 3 uur per week beschikbaar, kom dan naar onze workshop over de eerste 1000 dagen en hoor meer over dit vrijwilligerswerk.

Een vrijwilliger van Home-Start bezoekt een keer per week een jong gezin en steunt dit gezin bij alles wat op hen afkomt in deze turbulente periode van hun leven. Gezinnen kunnen zich in de zwangerschap aanmelden bij Home-Start voor steun. In deze workshop vertellen we je meer over deze interessante en cruciale eerste 1000 dagen van een kind. Iedereen is welkom!

Wanneer?
We houden op 6 oktober in de week van de ontmoeting een bijeenkomst over deze eerste 1000 dagen. Van 19.00-21.00 uur ben je welkom in Huis Miereveld, Miereveldsestraat 72 in Amersfoort. Ook vertellen we daar meer over vrijwilligers zijn voor jonge ouders. Tevens start een week later een gratis 4x voorbereidende training op woensdagochtenden in oktober en november.

Meer informatie? Home-start.eemland@humanitas.nl of bel/app 06 51106776

 

Aanmelden

Aanmelden kan via: home-start.eemland@humanitas.nl

E-mail sturen