lettergrootte

Werven jonge vrijwilligers (Online)

Ervaar jij moeite met het werven van jonge vrijwilligers en het bieden van een positieve ervaring binnen je organisatie?

Online event op

  • 30 november
    11:00-12:30 uur

Tijdens ons online event op 30 november geeft TijdVoorActie je handvatten voor het creëren van interne draagvlak voor jonge vrijwilligers, bieden we tips waar je jongeren vindt én hoe je komt van kennismaking tot eerste vrijwillige inzet. Gratis aanmelden voor dit event kan via TijdVoorActie

TijdVoorActie ziet de afgelopen tijd bij haar eigen netwerken en daarbuiten een grote behoefte aan nieuwe manieren om jongeren vrijwillig te betrekken bij vrijwilliger- of zorgorganisaties. Tegelijkertijd is het soms lastig om in al het dagelijkse werk nieuwe ideeën en inzichten op te doen om mee aan de slag te gaan.

TijdVoorActie neemt graag de rol om deze maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen en verder te helpen op het gebied van vrijwillige inzet door jongeren, zodat we samen de impact vergroten die jongeren maken in de samenleving.

Tijdens het online event is er volop ruimte om je vragen te stellen en in gesprek te gaan. Het event vindt 30 november plaats via Zoom van 11.00 tot 12.30 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden kan gratis via:  Online event 30 november: werven jonge vrijwilligers & kennismaking met je organisatie – TijdVoorActie