lettergrootte

Webinar over E-learning Werven nieuwe vrijwilligers

Ervaar jij moeite met het werven van vrijwilligers, dan is deze E-learning wat voor jou. In dit webinar maak je kennis met een nieuwe methode.

Online event op

  • 31 oktober
    12:30-13:30 uur
  • 31 oktober
    19:30-20:30 uur

Maak kennis met de nieuwe e-learning over het werven van vrijwilligers! We nemen je mee op pad en laten je ontdekken of deze training ook iets is voor jouw vrijwilligersorganisatie.

Ontdek de verschillende paden waarmee je nieuwe doelgroepen vrijwilligers (nieuwe gezichten) kunt verwelkomen bij jou organisatie. Laat je verrassen en inspireren! Meer dan 200 mensen zijn met de live versie van deze expeditie aan de slag gegaan. En nu is er een gratis online-variant beschikbaar, waarin je stap voor stap en in je eigen tempo deze training kan volgen. Maak in een uurtje kennis met deze wervingsmethodiek.

Deze Kennisboostsessie wordt verzorgd door Jacquelien Willemse. Zij was gedurende 3 jaar projectleider van het project Expeditie Nieuwe Gezichten.

Deze proefsessie wordt op 31 oktober zowel ’s middags van 12:30-13:30 uur als ’s avonds aangeboden van 19:30 tot 20:30 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de middagsessie van 12:30-13:30 uur kan  via:  Proeverij e-learning: werven van vrijwilligers – op expeditie naar nieuwe gezichten | NOV – Platform Vrijwillige Inzet (vrijwilligerswerk.nl)

Aanmelden voor de avondsessie van 19:30-20:30 uur kan via: Proeverij e-learning: werven van vrijwilligers – op expeditie naar nieuwe gezichten (extra tijdstip) | NOV – Platform Vrijwillige Inzet (vrijwilligerswerk.nl)