lettergrootte

Webinar Hoe maak je jouw vrijwilligersorganisatie aantrekkelijk voor nieuwe vrijwilligers?

Ben jij op zoek naar nieuwe vrijwilligers en is het lastig om ze te vinden? Bekijk dan het webinar “Hoe maak je je vrijwilligersorganisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers?”.

Krijg je je vrijwilligersvacatures moeilijk rond en zou je nieuwe én je bestaande vrijwilligers langer aan jouw organisatie willen binden? Vind je antwoorden in het Webinar “Hoe maak je je vrijwilligersorganisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers?” georganiseerd door zes vrijwilligerscentrales in de regio Utrecht.

In dit Webinar reflecteren we kritisch op de cultuur binnen de eigen organisatie met gastsprekers Jacquelien Willemse, programmaleider bij brancheorganisatie NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) en Stephanie Maas, onderzoekmedewerker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Tijdens het Webinar krijg je inzicht in jouw eigen organisatiecultuur, welke veranderingen mogelijk nodig zijn en delen we geleerde lessen over wat voor vrijwilligers belangrijk is om zich voor een organisatie in te (blijven) zetten. We sluiten af met tips voor in de praktijk.

 

 

Aanmelden

Je kunt het Webinar van 31 mei 2022 hier terugkijken. Het hele Webinar duurt 1,5 uur.