lettergrootte

Webinar Bij ons gebeurt dat niet

Voorkom grensoverschrijdend gedrag en werk aan sociale veiligheid.

De online bijeenkomst is op

  • 21 mei
    19:30-21:30 uur

Bij ons gebeurt dat niet – en andere sprookjes! Grensoverschrijdend gedrag vindt overal plaats. Maar je kunt een hoop voorkomen. Sluit aan en laat je op weg helpen!

In twee uurtjes word je meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie.  En natuurlijk kunnen we je op weg helpen met voorbeelden en formats.

Aanmelden voor deze sessies via de knop Ja ik ben erbij. Om de knoppen te zien heb je een gratis account nodig.

Dit jaar organiseert NOV regelmatig online bijeenkomsten over sociale veiligheid, het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer.

Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer!

Deze sessies worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos voor je organisatie. Goed om te weten!

De zoom link voor de sessie krijg je via de mail als je je hebt aangemeld.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden, maak dan eerst een gratis account aan bij NOV: Inloggen of aanmelden voor Platform Vrijwillige Inzet – NOV

Ga daarna naar de pagina  van de informatiebijeenkomst en meld je aan: Bij ons gebeurt dat niet – informatie over het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag – NOV – Platform Vrijwillige Inzet

Aanmelden voor deze sessies via de knop Ja ik ben erbij. Om de knoppen te zien, moet je eerst zijn ingelogd.