lettergrootte

Webinar Vrijwilligers werven met een vlog

Wil jij een krachtig wervingsvlogje maken? Worstel jij met je boodschap helder te krijgen?

De workshop in Utrecht is op

  • 23 januari
    19:30-21:30 uur

Een goede vlog begint bij een goed verhaal. Een logisch, rakend verhaal. Hoe beter je het verhaal van je organisatie kent, hoe beter je korte vlog wordt! En kun je een krachtig vrijwilligerswervingsvlogje maken dat je op je website en je socials deelt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een videobeeld meer dan tienduizend!

In een workshop van 2 uur helpen professioneel filmer Ramon Masius en communicatie adviseur Chulah Berkowitz je op weg om het verhaal van je organisatie helder te krijgen en over te brengen in een vlog. Met behulp van een concreet stappenplan bouwen we je boodschap op. Aan het einde van de workshop ben je in staat een goede vlog van 1 minuut op te nemen.

Ramon is professional filmer en maakte de hele productie van de online tv-serie over de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022. Je kunt hem echt alles vragen wanneer het over filmen gaat. Leuk is ook dat Ramon voorstander van verticaal filmen.

Chulah is communicatieadvisieur met een antropologische achtergrond. Ze heeft o.a jarenlange ervaring en expertise opgedaan met communicatie rond vrijwilligerswerving. Chulah is fan van Simon Sineks’ Golden Circle die ervan uitgaat dat mensen en organisaties zouden moeten communiceren vanuit hun ‘why’.

Samen helpen we je af van je spreekangst/cameravrees!

 

 

Aanmelden

De workshop is gratis. Aanmelden kan via Sylvia van Rikxoort op s.vanrikxoort@nov.nl of via de website van het NOV: Workshop Vloggen. Om aan te melden dient eerst een account aangemaakt te worden: Aanmelden voor Platform Vrijwillige Inzet – NOV

 

 

E-mail sturen