lettergrootte

Een online videoleerlijn voor zorgverleners

Presentatie  videoleerlijn Begripvol zorgen – Echo’s uit Nederlands-Indië. Krijg meer inzicht in onderwerpen als communicatie, waarden en normen, mantelzorg, trauma en dementie en de naoorlogse generatie.

Informatiebijeenkomst vindt plaats op

  • 20 juni
    16:15 - 18:00

Videoleerlijn
Wilt u in korte tijd geïnformeerd worden over wat deze ouderen nodig hebben en praktische handvatten ontvangen om uw zorg beter te laten aansluiten? Daarvoor is nu de videoleerlijn ‘Begripvol zorgen – Echo’s uit Nederlands-Indië’ ontwikkeld. In deze videoleerlijn krijgt u meer inzicht in onderwerpen als communicatie, waarden en normen, mantelzorg, trauma en dementie en de naoorlogse generatie.
Presentatie
Op donderdag 20 juni van 16.15 -18.00 uur bent u van harte uitgenodigd om de feestelijke lancering van deze videoleerlijn bij te wonen in wijkcentrum Het Klokhuis. Geniet van een heerlijke Indische maaltijd, bekijk de video’s en hoor meer over de leerlijn
Programma:
16.15 uur: Inloop
16.30 uur: Welkom en inleiding Door Sylvia Hiert, Stichting Pelita en Bertine Mitima, ARQ Kenniscentrum Oorlog, Vervolging en Geweld
16.45 uur: Presentatie videoleerlijn
17.15 uur: Een blik vooruit Gelegenheid tot het delen van tips en adviezen over passende zorg en de inzet van de videoleerlijn.
17.30 uur: Netwerken met Indische maaltijd
18.00 uur: Einde

 

 

Aanmelden

Stuur een email naar b.verloop@arq.org

De videoleerlijn is een product van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum en Stichting Pelita