lettergrootte

Week van de Ontmoeting bijna van start. Meld je activiteit aan!

Van 30 september t/m 7 oktober 2021 vindt in Amersfoort de Week van de Ontmoeting plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid wordt georganiseerd door Indebuurt033, in samenwerking met vele organisaties en bewonersinitiatieven.

Laagdrempelig contact

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend erbij te horen, gezien te worden of mensen te ontmoeten. Tijdens corona hebben nog meer mensen eenzaamheid ervaren. De Week van de Ontmoeting heeft als doel om mensen met elkaar te verbinden en eenzaamheid tegen te gaan. Tijdens deze bijzondere week worden in de hele stad, verspreid over de wijken, allerlei ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Op die manier kunnen alle inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met buren, wijkbewoners en stadsgenoten.

Aanmelden activiteiten

Om ervoor te zorgen dat tijdens de Week van de Ontmoeting Amersfoort bol staat van de activiteiten en nog meer mensen aansluiting vinden bij anderen, roept Indebuurt033 organisaties en bewonersinitiatieven op om hun ontmoetingsactiviteit vast aan te melden op www.samenindebuurt033.nl.

Het kan gaan om een bestaande ontmoetingsactiviteit of een extra activiteit, georganiseerd voor de Week van de Ontmoeting. Alle initiatieven zijn welkom.

Heb je vragen? Neem contact op met de buurtnetwerker in jouw wijk of maak een afspraak bij één van de Informatiewinkels, bereikbaar via ons algemene nummer 033 – 204 86 77 of kijk op Informatiewinkels.