lettergrootte

Nieuwe website

Vers van de pers

Feestelijk nieuws!

Wellicht is het je al opgevallen. Per 15 juli 2021 heeft Indebuurt033 een nieuwe website gelanceerd. Helaas kan het voorkomen, dat informatie waar je naar op zoek was, is komen te vervallen. Uiteraard gaan we op deze nieuwe website weer aan de slag met het publiceren van het laatste nieuws en nieuwe verhalen van medewerkers, vrijwilligers en inwoners uit Amersfoort.

Informatie op de nieuwe website
Onze nieuwe website is onderverdeeld in een aantal rubrieken:
– Kind & Gezin
– Jongeren
– Volwassen
– Vrijwilligers
– Mantelzorg
– Actief in de wijk

Per rubriek kan je informatie over verschillende onderwerpen terugvinden. Ontdek zelf wat bij je past. Als je helemaal op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen, abonneer je dan op één of meerdere nieuwsbrieven.

Onder constructie
Met grote zorgvuldigheid is de informatie van de ‘oude’ website omgezet naar deze nieuwe. Toch kan het voorkomen dat er misschien informatie niet klopt of nog ontbreekt. Wij doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk aan te passen en waar nodig op te lossen.

Contact
Neem vooral een kijkje op onze nieuwe website. Mocht je een vraag hebben, die je specifiek gericht aan één medewerker wilt stellen, dan is alle contactinformatie te vinden bij: Gezichten in de Wijk. Of stuur een bericht via ons contactformulier.

Samenindebuurt033.nl
Nog leuk om te vermelden, is dat als je op zoek was naar een ‘oud’ agenda item, zoals bijvoorbeeld een activiteit of workshop die werd georganiseerd, daarvoor is nu ook iets nieuws. De agenda functie bestaat namelijk niet meer op deze nieuwe website. Alleen omdat er in onze stad Amersfoort ontzettend veel activiteiten worden georganiseerd, is alles overzichtelijk gemaakt op Samenindebuurt033.nl. Je ontdekt daar alle welzijnsactiviteiten en initiatieven in de stad en in jouw wijk.